Rólunk


Oxygen Clean takarítás Budapest

A tisztaságot sokak alapnak tekintik, pedig a takarítás egy nagyon sokrétű szakma helyszíntől, felülettől és a takarítandó helység használatától függően szükséges a takarítás.
Rengeteg fajta felület van és minden felületet, részét a helységnek máshogy kell tisztítani, kezelni és karban tartani, hogy sokáig szép lehessen.
A tisztaság személyes jólétünk alap feltétele, tisztaságban inspirálóbb tevékenykedni, dolgozni vagy szórakozni is és nem utolsó sorban árulkodik rólunk ügyfeleinknek, vásárlóinknak, vendégeinknek is.

Oxygen Clean Kft. dinamikusan fejlődő magyar tulajdonú cég, töretlenül hódít teret a piacon, és nyújt teljes körű takarítási szolgáltatást kifejezetten cégek számára, korrekt, rugalmas, precíz és profi hozzáállásával.
Megrendelőink igényeit mindig egyedileg vesszük figyelembe, a maximális megelégedettségre törekszünk szem előtt tartva a legoptimálisabb ár érték arányt.
Minden munkát folyamatosan ellenőrzünk, ügyfeleinknek folyamatosan rendelkezésére állunk, mindenre azonnal reagálunk, biztosítva minden partnerünknek a tökéletes megelégedést.

Bízza profi szakembereinkre a tisztaságot, spóroljon időt és energiát, hogy Ön tudjon saját szakmájában kiteljesedni, értéket teremteni vagy felhőtlenül szórakozni.