Irodaház- és irodatakarítás


Budapesten több ezer négyzetméter irodát takarítunk napi szinten és nagytakarítások alkalmával is. Az egyik legösszetettebb takarítás típus ami megkívánja a szakértelmet. Legtöbbször az irodaházakhoz, irodákhoz konyhák, mosdók, különleges padlóburkolatok, üveg, kő és műanyag felületek, szőnyegek, kárpitok, tartoznak, mind külön takarítandó felülettel és mind külön takarítási technikát kíván, hogy a felület ne sérüljön, teljeskörűen tiszta és ápolt lehessen minden nap.

Irodák takarítása esetén az alábbi takarítási feladatokat végezzük:

Ablakkeretek, üvegek teljes felületének tisztítása, ablakpárkányok, kapcsolók, fogasok, képek, bútorok, radiátorok letörlése tisztítása, ajtók, ajtókeretek lemosása, tisztítása, csempe felületek megtisztítása, épület körüli takarítás, kert gondozás, erkélyek tisztítása, folyosók takarítása, függönyök mosása, járófelületek, gresslapok, hidegburkolatok porszívózása, felmosása, konyha takarítása, konyharuhák, törölközők mosása, cseréje, mosogatás, mosogatógép bepakolása, konyhai eszközök tisztítása, mellékhelyiségek fertőtlenítése, higiéniai fogyóeszközökkel feltöltése, növények gondozása, parketta ápolás pókhálótlanítás, portörlés, hulladéktárolók, hamutartók ürítése, szemeteszsákok cseréje, szőnyegek gépi tisztítása, szárítása helyben, szőnyeggel borított felületek porszívózása, világítótestek portalanítása

Irodaház- és irodatakarítás árak

Pontos takarítási árat a takarítási terület felmérése után tudunk adni. Árajánlatkérés a személyes találkozóval együtt a leghatékonyabb, ahol megnézzük és bejárjuk a takarítandó területet, pontosítjuk az igényeket, átbeszéljük a lehetőségeket és a leghatékonyabb megoldásra teszünk javaslatot. Ha kívánja, van lehetőség arra is, hogy telefonon átbeszéljük az igényeket és úgy küldjük el az árajánlatunkat.

A felmérést követően 24 órán belül elküldjük árajánlatunkat. A helyszíni felmérés természetesen ingyenes!

info@oxygenclean.hu címen pár órán belül válaszolunk.